post

Asocijacija Srpskih Klastera (ASKA), uz podršku USAID-a, organizuje konferenciju BUSINESS BRIDGES 2016 – događaj u čijem fokusu je među-sektorska saradnja.

Preduzeća će u okviru ovog događaja  imati priliku da uspostave nove poslovne kontakte na speed-dating sastancima i da posete B2B market, mesto gde će biti predstavljeni IT proizvodi namenjeni drugim industrijama.

U nastavku Vam predstavljamo kratke pofile kompanija koje će svoja rešenja predstaviti u okviru B2B marketa, kao i listu kompanija, udruženja i institucija koje su se prijavile za učešće na ovom događaju.

Kompanije koje će se predstaviti na B2B marketu:

BeeWeb-BeeWeb je predložen za najbolji domaći startap u kategoriji Best Social Impact Startup u okviru Central European Startup Awards. BeeWeb će vam se predstaviti na našoj #BusinessBridges2016 konferenciji ove godine i upoznati vas svojim inovativnim cross-industry rešenjem koje izlazi u susret izazovima pčelara upotrebom IT-a.

Belit- Belit je domaća IT kompanija sa jedinstvenom selekcijom ekspertiza, visokim kvalitetom usluge i osvežavajućom inovativnošću. Stvaraju zaokružena IT rešenja koja unapređuju poslovne procese, štede resurse i značajno podižu efikasnost. Glavne kompetence su im dizajn, razvoj, implementacija i integracija IT rešenja, kao i upravljanje projektima i savetovanje.

DM DOKUMENTEN MANAGEMENT-DM Dokumenten Management GmbH iz Kragujevca, jedan je od prvih razvojnih centara strane firme u Srbiji i prva firma koja se u  Srbiji  bavi Dokument Menadžmentom. Na ovogodišnjoj #BusinessBridges2016 konferenciji DM Dokumenten Management GmbH će vam predstaviti svoje ICT rešenje koje izlazi u susret izazovima pre svega finansijskog i javnog sektora.

Food and Agriculture Cloud Technology-U žestokoj konkurenciji 269 evropskih kompanija, dobli su finansiranje kroz okvir Evropske komisije i Future Internet Ware – FIWARE i FRACTALS! FACT će svoje revolucionarno rešenje koje kombinuje jedinstven skup veština i dokazanog iskustva u oblastima poljoprivrede, IKT-a i razvoja poslovanja predstaviti na konferenciji #BusinessBridges2016.

Fractal- Fractal će na konferenciji predstaviti svoje servise MojeVino-novi komunikacijski kanal kojim ćete svojim potrošačima omogućiti da se na jednostavan način upoznaju sa Vašim vinima i vinarijom., MojaVizitKarta-mobilni veb sajt i mobilnu vizit kartu u jednom proizvodu i CouchCoach-aplikacija namenjena ljubiteljima košarke koji žele i da pomognu svom omiljenom timu.

GreenSoft- Kompanija svojim rešenjima poljoprivrednom sektoru omogućava da adekvatno upravlja kompleksnim procesima proizvodnje i svim vrstama zemljišta, u cilju povećanja prinosa, profita i smanjenja ukupnih operativnih troškova. Na ovoj konferenciji predstaviće AgroLIFE i AgroGIS softverska rešenja specijalizovana za agro sektor, bazirana na GIS tehnologiji.

INFSOFTWARE- Ova kompanija od 2009. godine isporučuje svoje servise širom sveta i sa svojim timom od preko 40 ljudi uspešno odgovara na zahteve svojih klijenata. Na konferenciji će sve učesnike upoznati sa svojim softverskim rešenjima namenjenim različitim sektorima kao što su e-commerce, trgovina i finansije.

Logik poslovna rešenja- Logik poslovna rešenja d.o.o. je firma koja se bavi razvojem poslovnog softvera za mala i srednja preduzeća. Logik rešenja u velikoj meri štede vreme i olakšavaju odlučivanje, a podržavaju rad kompanija skoro svih delatnosti. Logik Vam nudi modularna rešenja, jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema Vašim zahtevima

Kompanije, udruženja i institucije koje će učestvovati na konferenciji:
Acin ranč
Asocijacija turističkih agencija Srbije
Asocijacija za razvoj konkurentnosti-Klasteri Vojvodine
Automobilski Klaster Srbije, ACS
AUTOSTOP INTERIORS DOO

Bitgear Wireless Design Services
cargo-partner
CARPE DIEM TRAVEL

Delhaize Serbia
DHL International Beograd d.o.o.
enLight IT Sourcing
Etno selo Babina reka
Francusko-srpska privredna komora

Harder Digital Sova
HK-Proleter D.O.O.
IKT klaster centralne Srbije,ICT CS
Inmold Plast

InTER
K & M Invest doo
Klaster modne i odevne industrije Srbije,FACTS
Klaster Panonska Pčela
Klaster turističke mikroregije Grada Sremska Mitrovica – Klaster Sveti Dimitrije
Klaster zdravstvenog, velnes i spa turizma Srbije
Kombinat, Studio za organizaciju i promociju u turizmu
Kulturni Centar Surčin
Lira doo
Mainstream
Mikroelektronika
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija
Motonautički klub Nikola Tesla – Brod Nikola Tesla Beograd
Naučno-tehnološki park Beograd
Niški klaster naprednih tehnologija, NiCAT
Photon Optronics
Privredna komora Srbije
PuzzleSoftware
PygmyTITAN
Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd – RAREI
SAVETNIK U TURIZMU
SGS
Srpska filmska asocijacija
SuperAdmins / IT4biz d.o.o.
Udruženje IKT Mreža, ICT Net
Udruženje pivara Srbije p.u. Beograd
Udruženje poslovnih žena Srbije
USAID REG
Vojvođanski IKT klaster, VOICT
Vojvođanski klaster organske poljoprivrede
Vojvodina Metal Klaster,VMC