post

ASKA-horizontal-cirilicausaid-logo

Asocijacija Srpskih Klastera (ASKA), uz podršku USAID-a, organizuje konferenciju BUSINESS BRIDGES 2016 – događaj u čijem fokusu je među-sektorska saradnja.

Cilj konferencije je da na jednom mestu okupi predstavnike privrede iz različitih sektora kako bi zajedno razgovarali o saradnji između različitih industrija i izazovima koje takva saradnja donosi.

Sačuvajte datum: 25. oktobar, 2016. godine, u 11 časova. Događaj će se održati u hotelu Moskva u Beogradu, a Agendu možete pogledati ovde.

Primeri dobre prakse, koji će biti predstavljeni na ovom događaju, treba da ilustruju sve prednosti umrežavanja i među-sektorske saradnje.
Podelićemo sa vama iskustva sa rada na projektima koji uključuju različite sektore i načine za finansiranja inovativnih ideja.
Na konferenciji ćemo imati predstavnike preduzeća iz sektora auto-industrije, informacionih tehnologija, tekstilnog, metalskog i poljoprivrednog sektora, a biće prisutni i predstavnici klastera, kao i državnih i obrazovnih institucija.

Preduzeća će imati priliku da uspostave nove poslovne kontakte na speed-dating sastancima i da posete B2B market, mesto gde će biti predstavljeni IT proizvodi namenjeni drugim industrijama.

Prijave za učešće šaljite na business-bridges@aska.org.rs, najkasnije do petka, 21. oktobra, 2016.

Asocijacija srpskih klastera – ASKA

www.aska.org.rsreg-logo

info@aska.org.rs