post

U okviru projekta ITC Mind- Inovativni i tehnološki centar za metalsku industriju, 22. septembra 2020, Vojvodina Metal Klaster sa partnerima SzSzC Deri Miksa iz Segedina i Edukativni trening centar iz Novog Sada organizuje On-line B2B sastanke između malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije. Podršku u realizaciji događaja je pružila Evropska mreža predzetništva Srbija, Kancelarija Poslovnog inkubatora Novi Sad.

Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovim On-line poslovnim sastancima kako bi ste pronašli nove poslovne partnere u zemljama učesnicama ovog događaja.

Obavezna je vaša elektronska registracija. Registracijom na ovu platformu imaćete mogućnost da odaberete za razgovor partnere u skladu sa svojim poslovnim interesima, nakon čega ćete dobiti spisak zakazanih sastanaka dan pre događaja. Biće zakazani sastanci u trajanju od po 25 minuta u periodu od 10 do 14 sati. O okončanom spisku i rasporedu sastanaka, učesnici će biti obavešteni E-mailom pre samog događaja.

Osnovne ciljne grupe su kompanije koje rade u metalskom sektoru ili usko sarađuju sa njima: velike kompanije , mala i srednja preduzeća i preduzetnici, inovatori, pronalazači, naučne i razvojne institucije. Događaj je otvoren i za povezane sektore: predstavnici evropskih i nacionalnih institucija, banke, Inovacioni fondovi, osiguravajuća društva, poslovni andjeli i dr.

Učesnici On-line B2B platforme će biti iz : Srbije , Mađarske, Rumunije, Češke, BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Nemačke, Francuske, Španije, Turske i drugih zemalja Evrope.

Napomena: Na platformi imate uputstva za korišćenje i realizaciju On-line sastanaka (tab BigBlueButon)
Za efikasan rad i elektronsku komunikaciju obezbedite :dobru internet konekciju; zvučnike; kameru (opciono); internet pretraživač GOOGLE CHROME ili MOZILLA FIREFOX. (detaljno opisano na platformi u (tabu BigBlueButon)

Prijave za Konferenciju – On-line B2B možete izvršiti preko linka: https://itcmindb2b.talkb2b.net/
Radni jezik poslovnih susreta je engleski ili prema dogovoru učesnika.

Pored učešća na poslovnim susretima, registrovanim kompanijama biće omogućen uvid u uspešne primere otvorenih inovacija realizovanih kroz projekat ITC Min.

Rokovi:

  • 25. avgust – 20. septembar 2020 On-line registracija
  • 6 – 20. septembra 2020. Zakazivanje On-line sastanaka
  • 22. septembar 2020. On-Line sastanci
  • 15. -23. septembra 2020. Promotivne prezentacije inovacija i rezultata projekta